VLUCHTEN 

Elke dag fantastische deals

FullFlex Annuleer je vlucht wanneer je wil om welke reden dan ook.

Reis flexibel Kies uit vele hotels, met gratis annulering.

Totale bescherming Verzeker je reis, ook tegen corona.

Tarieven op maat Kies die met de service die het best bij jouw reis past.

Jouw goedkope vliegtickets boeken

Geniet van onze last-minute vluchten voor populaire bestemmingen over de hele wereld en verander je droomreis in de werkelijkheid.

Ontdek onze goedkope vluchten vandaag nog en vertrek op avontuur naar de zon, ontdek historische steden of ga feesten in een van de meest extravagante steden van de wereld.

Goedkope vluchten

Of het nu een weekend is, of een lange vakantie aan het strand, we hebben datgene waar jij en je familie naar op zoek bent. Er zijn zoveel opties in ons uitgebreide aanbod met een variëteit aan prijzen! 

Goedkope vluchten en vliegtickets boeken was nog nooit zo gemakkelijk! Zoek je bestemming en kies de vluchtaanbieding die het beste bij je past.

Hoe goedkope vluchten vinden?

Jaarlijks vliegen meer dan 200 000 reizigers met lastminute.com. Het laatste decennium hebben we gewerkt met de beste luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld, zoals Iberia, KLM, Qatar of Air Europa, om jou de meest goedkope vluchten te kunnen aanbieden. Gebruik onze zoekmachine om je vlucht te vinden en ontdek de beste last-minute aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen in heel de wereld!

Ontdek de wereld met ons

Wil je je inbox rooskleuriger maken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we sturen je elke week de beste, meest inspirerende aanbiedingen.