Zoeken

Beheer je boeking

Je kunt je boeking rechtstreeks en snel beheren via je account. Log in of creëer een account via het Mijn lastminute.com gedeelte. Met een simpele klik kun je bagage toevoegen, een vluchtwijziging of -annulering aanvragen en toekomstige boekingen nog sneller maken.

Noodzakelijke reisdocumenten

Houd er rekening mee dat je moet reizen met een geldig identiteitsbewijs, en eventuele vereiste reisdocumenten en visa. Voor meer details kun je gaan naar: http://www.iatatravelcentre.com

We adviseren sterk om de ambassade of het consulaat van het land waar je heen gaat te contacteren, als je meer vragen hebt over hun toelatingseisen.

Bagage

De toegestane hand- en ruimbagage varieert, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Selecteer je maatschappij uit onderstaande lijst om alle informatie over hun bagagebeleid, inclusief de kosten voor het toevoegen van bagage te bekijken.

Normaal gezien zijn vluchttarieven bij lagekostenmaatschappijen niet inclusief ruimbagage.

Het is aangeraden om bagage toe te voegen voor je vertrek. Het is vaak goedkoper om vooraf bagage toe te voegen, dan in de luchthaven.

Online check-in

Check online in om lange wachtrijen in de luchthaven te vermijden. Een aantal luchtvaartmaatschappijen voorzien bij deze dienst ook de optie om je stoel te kiezen.

Zoek gewoon je maatschappij en klik op de link om naar de online check-in pagina te gaan. Druk je instapkaart af of stuur deze rechtstreeks naar je mobiele telefoon. Als je geen ruimbagage hebt, kun je rechtstreeks naar de gate gaan.

Je vindt de check-in websites van de grote luchtvaartmaatschappijen hieronder. Als je maatschappij niet in de lijst staat, kun je rechtstreeks hun website raadplegen.

Vervoersvoorwaarden

Luchtvaartmaatschappijen hebben algemene vervoersvoorwaarden en -regels zoals toegestane bagage, online check-in en het beheren van je reservering.

Gelieve de richtlijnen van je gekozen maatschappij te controleren via onderstaande link,  alvorens te boeken en te vertrekken.

Verklaring omtrent gegevensbescherming

Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de betreffende maatschappij, en indien je boeking werd gemaakt via een aanbieder van een reserveringssysteem of een Global Distribution System (“GDS”), met het privacybeleid van die maatschappij. Deze zijn beschikbaar op http://www.iatatravelcenter.com/privacy of rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij of het GDS. Je dient deze documentatie te lezen, die van toepassing is op je boeking en die bijvoorbeeld specificeert hoe je persoonsgegevens verzameld, opgeslagen, gebruikt, vrijgegeven en overgedragen worden.

Als je hebt geboekt bij een lagekostenmaatschappij, gelieve dan de website van de luchtvaartmaatschappij te bekijken voor hun privacybeleid. 

We informeren je dat wij als reisbureau internationale en/of binnenlandse vliegtickets enkel verkopen namens luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van de IATA of via de door IATA geaccrediteerde  agentschappen die deel uitmaken van lm Group.

Om bovenstaande redenen kunnen de door de IATA geaccrediteerde agentschappen in bepaalde situaties de verzamelde gegevens over de in de reservering opgenomen passagiers meedelen aan de bevoegde autoriteiten van de landen die deel uitmaken van de reisroute van de klant of, als door de IATA geaccrediteerd agentschap, aan de International Air Transport Association (IATA), indien de plaatselijke wetgeving en/of specifieke verordeningen of IATA-resoluties dit vereisen.

Hier vind je alle informatie gerelateerd aan het verwerken van persoonsgegevens door IATA geaccrediteerde agentschappen:

Voor meer informatie over de zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen van de EU, klik hier.

Over ons

Mobiele app: